Dentist Ukraine

Dental broer

dental broer i Kiev

Behandling Beskrivelse:

Hva er en dental broer?

En porselen bro er en type permanent dental restaurering. Den er laget av metall og dekket med porselen. Metall er bare fundamentet, hvor broen er basert. Porselen dekker fullt metall og perfekt etterligner pasientens egne tenner. Tannbroer kan erstatte fra ett til flere tenner i buen. Dental broer permanent sementert i munnen, og er mye mer praktisk løsning enn avtakbare proteser, og mye billigere enn implantater. De formerer den estetiske og funksjonalitet ved tygging.

Hvorfor skal jeg hull av manglende tenner?

Den første grunnen er utseende. Den andre grunnen er mulig overbelastning av de gjenværende tennene. Gapet etter en tann kan også negativt påvirke bite. For eksempel, tennene tilstøtende til gapet tendens til bøyd til sentrum av åpningen og kan endre måten de øvre og nedre tenner berører hverandre. Dette kan forårsake retensjon av mat i tannen gapet, noe som resulterer i tannråte og tannkjøttsykdom.

 

SØKNAD OM BROERHvordan kan jeg fylle hullene etter tennene tap?

Det avhenger av mengden og plasseringen av manglende tenner i munnen. Tilstanden til de resterende tenner er også en viktig faktor. Det er tre hovedmåter å lukke gapene: tannproteser, broer og implantater. En bro brukes vanligvis når tenner tapene er små eller når manglende tenner er bare på en side av munnen.

Kan en tannbro alltid brukes til å lukke tenner tap?

Ja, hvis de tilstøtende tennene er sterk nok, og avstanden mellom pilar tennene ikke er for stor. Tannlegen vil hjelpe deg å avgjøre hva som er den beste måten å fylle gapet i ditt tilfelle.

Hva er dental broer laget av?

Bridges er vanligvis laget av porselen på grunnlag av et edelt metall eller base. Det er også all-keramiske broer med veldig god estetikk.

Behandling Tid:

ørste besøk: forberedelse av tennene, midlertidig bro installasjon

Andre besøk: (etter c 5 dager.) Permanent bro installasjon

Etter behandling:

Dental broer bør rengjøres daglig for å forhindre dårlig ånde og tannkjøttsykdommer. Tannlegen vil vise deg hvordan du bruker en spesiell tanntråd for å rense interdentale områder der vanlige tannbørste ikke kan nå.

 

SØKNAD OM BROER