Dentist Ukraine

Dentallaminater - Veneers

dentallaminater Ukraine

Behandling Beskrivelse:

Hvad er en dentallaminater?

De er fastgjort til tænderne på samme måde som kunstige negle. De er lavet i et tandteknisk laboratorium på grundlag af en præcis indtryk af tænder og derefter fastgjort til tandoverfladen.

Hvordan vil mine tænder se ud med de dentallaminater på?

Dental finér i Ukraine er kendetegnet ved fremragende æstetik fordi deres præstationer karakteristika for de naturlige tænder tages i betragtning, såsom form, farve, gennemsigtighed, revner og misfarvning. Takket være den enkelte karakterisering af finér, er det muligt at matche dem nøjagtigt til de omkringliggende naturlige tænder.

 
 

Hvorfor er dentallaminater bedre end de plastfyldninger?


Et af de mest interessante teknikker i kosmetisk tandpleje i dag involverer fastgørelse et tyndt porcelæn finér til tandemaljen. De væsentligste fordele er æstetik, holdbarhed og minimal interferens med den naturlige tand væv. Idet harpiks i modsætning porcelæn, ikke bliver misfarvet, er finér kendetegnet ved fremragende æstetik i meget lang tid. Desuden er porcelæn tolereres godt af tandkødet og dermed sandsynligheden for gummier sygdommen minimeres.

Hvornår skal jeg beslutte dentallaminater?

Ordentligt forberedt finér kan anvendes til at forbedre udseendet af dine "overfyldte" tænder, kan de lukke huller mellem tænderne, dække misfarvninger og lysne og forbedre din generelle smil. Ved hjælp af finér kan rette både formen og positionen af ​​tænder, og deres farve.

Hvad er fordelene ved dentallaminater?

Porcelæn finér er et glimrende alternativ til traditionel porcelæn og metalkapsler. Med finér, kan du permanent og meget hurtigt at ændre dit smil uden at ofre en masse af din naturlige tand. De er helt i orden med den naturlige væv, og deres struktur perfekt efterligner tænderne. De absorberer, reflekterer og transmittere lys på samme måde som naturlige tænder og er kendetegnet ved naturlig fluorescens. Poleret og godt færdige kanter finér med til at opretholde en ordentlig mundhygiejne, og lade dig nyde en sund periodontium.

Er dentallaminater holdbare?

Porcelænsdækninger er meget tynde, deres tykkelse varierer fra 0,2 til 0,5 mm. De kan let knække, hvis de ikke er bundet til overfladen. Efter montering til tanden, bliver de meget stabile, og deres forbindelse med tanden er meget slidstærkt. Porcelæn aldrig bliver misfarvet, så vi kan nyde de Finer i flere år. Derfor er porcelæn finér almindeligt anerkendt blandt både patienter og tandlæger.

Behandling Tid:

Enhver yderligere arbejde, der kan være påkrævet, såsom rodbehandling, der skal gøres, før Finer er installeret.

Første besøg: Forberedelse af tanden, tage aftryk og matchende farven på Finer

Andet besøg: Installation af de permanente dentallaminater