Dentist Ukraine

FAQ

1. Har dine tandlæger taler engelsk?

Selvfølgelig gør de det. I hver af vores klinikker er der engelsktalende tandlæger, så du skal ikke bekymre dig om kommunikationen.

2. Hvordan skal jeg betale for behandlingen?

Du skal betale for den gennemførte behandling efter hver tandlægen i klinikken. Vi accepterer både kontanter og kreditkort.

3. Er der nogen yderligere omkostninger?

Slet ikke. Vi opkræver kun for den gennemførte behandling og der er ingen ekstra gebyrer.

4. Er det værd at rejse til udlandet for tandbehandling?

Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare endnu herunder flyvning og indkvartering omkostninger. Sammenlign priserne på tandbehandling i Ukraine og kontrollere, hvor mange penge du kan spare.

5. Hvor længe skal jeg blive i Ukraine?

Det afhænger af den krævede behandling. I tilfælde af enkle procedurer, som fyld kun ét besøg er nødvendig. Men mere komplicerede behandlinger, som implantater, kræver flere besøg, og det anbefales ikke at rejse direkte efter proceduren, så bør du bestille et par dage ophold i Ukraine. Check hvornår de særlige behandlinger i behandlingen sektion.

6. Hvilke materialer gør de tandlæger i Ukraine brug?

Materialer, der anvendes i vores tandklinikker i Ukraine er de samme materialer, som er kendt over hele verden og bruges Storbritannien eller Vesteuropa.

7. Hvordan skal jeg organisere min tur til Ukraine?

Kontakt vores konsulent og lad os vide, hvad der er den mest passende tid for din dental udnævnelse. Når du har planlagt udnævnelsen, booke dit fly og indkvartering. Hvis du har problemer med det, bare spørg vores konsulent om hjælp.

8. Er der nogen garanti for behandlingen?

Vores tandklinikker i Ukraine levere høj kvalitet tandbehandling i Ukraine, og tage det fulde ansvar for behandlingen udføres af deres tandlæger.

SEND ANMODNING