Dentist Ukraine

Tandklinikker i Ukraine

Dentist Ukraine samarbejder med de bedste tandklinikker i landet, derfor vores patienter kan være sikker på den høje kvalitet af tandbehandling i udlandet tilbydes af Dentist Ukraine. Vores tandlæger blev valgt blandt mange professionelle og har en lang erfaring inden for tandpleje i Ukraine samt høje kvalifikationer og kompetencer. De deltager i mange kurser og konferencer for at give vores patienter med både gennemprøvede metoder for tandbehandling, samt de nyeste innovationer.

Dentist Ukraine klinikker er udstyret med høj kvalitet moderne udstyr, så vi kan give vores patienter med smertefri, hurtig og omfattende behandling i udlandet. Vi gør alt i vores magt for at hjælpe patienter føler sig trygge og sikre, og at give stress-fri tandbehandling. Både vores tandlæger og andet personale er kendetegnet ved en individuel tilgang til patienten, tak, som vi var i stand til at vinde tillid snesevis af tilfredse patienter.

 

SEND ANMODNING

 

Indkvartering i Ukraine tandpleje i udlandet Dental klinik Ukraine Dental klinik

Anbefalet Overnatning:

Hyatt Regency Kiev-fem-stjernet hotel, beliggende i centrum af Kiev, med udsigt over den gamle bydel i Kiev. Hotellet har 234 værelser og suiter med alle bekvemmeligheder samt SPA zone, restaurant og bar. Der er mange turistattraktioner inden for gåafstand fra hotellet.

Tandlæge i Ukraine Hotel i Ukraine <span id Hotel Kiev

London Hotel in Odessa- placeret i en guiet center del og indeholder alle de nødvendige faciliteter til sine gæster. Komfortable værelser og suiter er ikke de eneste tjenester, der tilbydes af hotellet. Til din rådighed er der også posttjenester, parkeringsplads, personlig chauffør, vaskeri og renseri, cykeludlejning, restaurant og mange flere. Hvert værelse er udstyret med aircondition og varme, tv, internetadgang, telefon, mini-bar.

Hotel i odessa odessa indkvartering i odessa 

Ukraine Kort:


Pokaż Ukraine na większej mapie

Ukraine Points of Interest:

Lviv

Byen blev skabt i dalen af ​​en gammel flod Peltew, og skylder sit navn til Halicki Prince - Lviv Daniłowicz. Lviv kan nydes på alle tider af året, men det er smukkest i her mellem maj og september. En ting er sikkert: når du smage atmosfæren af ​​dette sted endnu en gang, vil du helt sikkert lyst til at komme tilbage.

City Walls-I middelalderen havde Lviv imponerende fæstningsanlæg. Til denne dag, er fragmenter af væggene bevaret. Den såkaldte Low Slot blev også inkluderet i bymuren (den udgør det ene hjørne af befæstningen). I det attende århundrede bygningen blev til sidst revet ned og materialet fra dens vægge blev brugt som byggesten til de omkringliggende lejlighedskomplekser.

Den Lviv High Castle-dette interessant sted består af ca 400 m høj bakke med ruinerne af slottet er placeret hele vejen igennem. I XIV århundrede polske konge Casimir den Store indledte bygningen her et slot, hvis plan består af: to gårde, beboelsesbygning, to porte og tre tårne ​​og et fængsel.

Den Gamle By-mens besøger Lviv der er ingen måde at omgå den lokale gamle bydel, den middelalderlige byens centrale torv. Denne fire-sidet firkant er 142 m lang og 129 m bred. alle sider er omgivet af maleriske huse, på facaderne, som du kan se arkitektoniske elementer der er karakteristiske for forskellige perioder og stilarter. I centrum af den gamle bydel er der traditionelt rådhuset, som blev bygget i begyndelsen af ​​det femtende og sekstende århundrede

Den Arkkatedral Basilica of the Assumption of the Blessed Virgin Mary-bygningen blev opført i gotisk stil. Inde i katedralen kan man skelne mellem: helligdommen, otte kapeller, to altre i gangene. Det er en af ​​de ældste kirker Lviv og har længde 67 meter og bredden af 23 meter.

Lviv indkvartering i Lviv <span id monumenter i lviv

Kiev

I det 5. århundrede, i skæringspunktet mellem de store handelsruter i Østeuropa blev et forlig grundlagt, som i dag er en travl storby og hovedstad i et af de største europæiske lande - Ukraine. Kiev ligger på bredden af ​​Dnjepr floden, i skyggen af ​​talrige monumentale ortodokse kirker. I dag er Kiev er en moderne by og en blomstrende industri center samt videnskabelige og kulturelle liv i Ukraine, hvor man stadig kan føle ånden i gamle dage.

Guds visdom Råd - XI århundrede Kiev Sofia, en del af UNESCO World Heritage List, et symbol på "ny Konstantinopel" - en af ​​Ukraines hovedstad navne. Denne bygning anses for at være en af ​​de smukkeste i Østeuropa.

Turister, der gerne aktive former for fritid, vil være helt sikkert interesseret i de maleriske Dnepr dæmning parker (bl.a.:. St Vladimir Hill, Chreszczatyj park, by park, Mariinsky park), eller de kan gå en vanvittig krydstogt på vandet i Dnjepr floden.

Kiev monumenter i Kiev Indkvartering i Ukraine dental rejser

Odessa

Odessa er en malerisk by i Sortehavskysten, som vil fortrylle dig med sin unikke atmosfære, smukke bygninger, interessant vifte af resorts og spas og det væld af veldrevne strande. Navnet på den by stammer fra det antikke græske koloni - Odessos. Det er sagt, at Odessa er den smukkeste ved havet, og at det er mere velegnet til lange gåture, end sightseeing. Byen er forholdsvis ung (tæller kun 200 år), og kan ikke prale et væld af imponerende seværdigheder, men der er steder, der simpelthen ikke kan udelades.

Potemkin Stairs-Den mest berømte genstand for Odessa er en imponerende 192-trins trappe, der forbinder en seaside boulevard med havnen. Trappen blev bygget i 1837-1832, i 1905, blev de skridt vidne blodige kamp mellem zaristiske tropper og russiske slagskib besætning. Denne episode blev udødeliggjort i filmen "The Battleship Potemkin".

The Odessa National Academic Theater of Opera og Ballet-Den imponerende bygning blev bygget mellem 1884-1887 af arkitekter fra Wien, og repræsenterer den neo-renæssance og neo-barok stil. Dens facade er dekoreret med pilastre og joniske søjler og to-etagers portal. I siden nicher der er buster af den store dramatikere: Pushkin, Gogol, Gribojedow og Glinka. Den rigt dekoreret interiør i rokokostil består af fem etager.

Den Vorontsov Palads-en smuk bygning opført i årene 1826-1834. Til det indre af bygningen fører en søjleformet portico, og dens facade er dekoreret med arkitektoniske detaljer, såsom gesimser, friser og basrelieffer. De imponerende palads interiør er rigt udsmykket med malerier, stuk og krystal spejle.

odessa Indkvartering i odessa dental rejser Odessa monumenter Odessa

 

SEND ANMODNING