Dentist Ukraine

FAQ

1. Laat uw tandarts Engels spreken?

Natuurlijk doen ze. In elk van onze klinieken zijn er Engels sprekende tandartsen dus maak je geen zorgen te maken over de communicatie.

2. Hoe moet ik betalen voor de behandeling?

U betaalt voor de uitgevoerde behandeling na elke afspraak bij de tandarts in de kliniek. Wij accepteren zowel contant geld en creditcards.

3. Zijn er extra kosten?

Not at all. We charge only for the conducted treatment and there are no additional fees.

4. Is het de moeite waard om naar het buitenland te reizen voor de tandheelkundige behandeling?

U zult verrast zijn hoeveel u nog kunt besparen met inbegrip van de vlucht en accommodatie kosten. Vergelijk de prijzen van de tandheelkundige behandeling in Oekraïne en controleer hoeveel geld u kunt besparen.

5. Hoe lang moet ik in Oekraïne?

Het hangt af van de vereiste behandeling. Bij eenvoudige procedures zoals vullingen, slechts een keer nodig. Echter, meer gecompliceerde behandelingen, zoals implantaten, vereisen meer bezoeken en het is niet aan te raden om direct te reizen na de ingreep dus je moet boeken van een paar dagen in Oekraïne. Controleer de tijd van de specifieke behandelingen in de behandeling sectie.

6. Welke materialen doen de tandartsen in Oekraïne gebruik?

Materialen die worden gebruikt in onze tandheelkundige klinieken in Oekraïne zijn dezelfde materialen die zijn wereldwijd bekend en gebruikt het Verenigd Koninkrijk of West-Europa.

7. Hoe moet ik organiseer ik mijn reis naar Oekraïne?

Contacteer onze consultant en laat ons weten wat is de meest geschikte tijd voor uw afspraak bij de tandarts. Zodra u de geplande afspraak, boek uw vlucht en accommodatie. Als u problemen hebt met dat, vraag onze adviseur om hulp.

8. Is er een garantie van de behandeling?

Onze tandheelkundige klinieken in Oekraïne zorgen voor een hoge kwaliteit van tandheelkundige behandeling in Oekraïne, en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de behandeling uitgevoerd door hun tandarts.

 

STUUR EEN AANVRAAG