Dentist Ukraine

FAQ

1. Otatko hammaslääkärit puhua Englanti?

Tietenkin he tekevät. Jokaisessa meidän klinikat on Englanti ottaen hammaslääkärit joten älä välitä viestintä.

2. Miten minun pitäisi maksaa hoidon?

Voit maksaa suoritetaan hoidon jälkeen jokaisen hammaslääkärin tapaaminen klinikalla. Me hyväksymme sekä käteinen ja luottokortit.

3. Onko mitään lisäkustannuksia?

Ei ollenkaan. Veloitamme vain tehdä hoitoon ja ei ole ylimääräisiä maksuja.

4. Onko se sen arvoista matkustaa ulkomaille hammashoitoa?

Tulet hämmästymään, kuinka paljon voit säästää jopa lukien lennon ja majoituksen kustannukset. Vertaile hintoja hammashoidon Ukrainassa ja tarkistaa, kuinka paljon rahaa voit säästää.

5. Kuinka kauan minun pitäisi pysyä Ukrainassa?

Se riippuu vaaditun käsittelyn. Tapauksessa yksinkertaisia ​​menettelyjä, kuten täytteet, vain yksi käynti on tarpeen. Kuitenkin monimutkaisempi hoitoja, kuten implantit vaativat enemmän käyntejä ja sitä ei suositella matkustaa heti menettelyn, joten kannattaa varata muutama päivä jäädä Ukrainassa. Tarkista aikaan erityisesti hoitoja hoidossa osassa.

6. Mitä materiaaleja tekevät hammaslääkärit Ukrainassa käytössä?

Käytettävien materiaalien hammashoitoloiden Ukrainassa ovat samoja materiaaleja, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa ja käyttää kuningaskunnassa tai Länsi-Euroopassa.

7. Miten minun pitäisi järjestää matkani Ukrainaan?

Ota yhteyttä konsultti ja kerro meille, mitä on sopivin aika hampaiden nimittämistä. Kun olet tapaaminen ajoitettu, varaa lentosi ja majoitusta. Jos sinulla on ongelmia, jotka vain kysy konsultti apua.

8. Onko mitään takeita hoidon?

Meidän hammashoitolat Ukraina tarjota laadukasta hammashoitoa Ukrainassa, ja ottaa täyden vastuun hoito toteutetaan heidän hammaslääkäreitä.

 

LÄHETÄ PYYNNÖN