Dentist Ukraine

Tandfyldninger

Tandfyldninger i Kiev

Behandling beskrivelse:

Hvad er en tand fyldning?

Dental fyldning i Kiev er intet andet end en fyldning af et hulrum forårsaget af caries. Før start af påfyldning, naturligvis alle syge væv skal fjernes for at stoppe udviklingen af ​​caries.

Hvad er forskellen mellem komposit og amalgamfyldninger?

Amalgam har en høj mekanisk styrke og er meget slidstærkt. Mange mennesker er afskrækket på grund af sin slående farve. Amalgam, som er en god leder af varme og kulde, skaber en mulighed for lækage og følgelig en større risiko for sekundær caries. Mørk farve gør det vanskeligt at observere udviklingslandene caries.

Plastfyldninger, bedre kontakt med tanden væv og bedre efterligner den naturlige farve af tænderne. Der er også let equalizer, der anvendes mellem lag fyld. Takket være dette, en tand har en naturlig glimt, fordi plastfyldninger er mat, og så de ikke ser naturligt ud.

 

ANMODNING OM TANDFYLDNINGER


Hvordan behandlingen ud?

Behandlingen er ganske enkel og involverer kun trin: fremstilling af tanden til påfyldning (rensning af caries) og fylde hulrummet.

Hvad er onlay og Inlay påfyldning?

Disse er fyldninger fremstillet på patientens individuelle ordrer. De fastgøres med cement. Forud for udførelsen af en sådan fyldning, tage aftryk er nødvendig. Derefter bliver de indtryk præget i en særlig voks, og derefter en støbt af et egnet materiale er lavet.

 

BehandlingTid:

30-45 min