Dentist Ukraine

Tannfyllingen

tannfyllinger

Behandling Beskrivelse:

Hva er en dental fylling?

Dental fylling i Kiev er ingenting, men en fylling av et hulrom forårsaket av karies. Før putting fylling, selvfølgelig alle syke vev må fjernes for å stoppe utviklingen av karies.

Hva er forskjellen mellom komposittmaterialet og amalgamfyllinger?

Amalgam har høy mekanisk styrke og er meget slitesterk. Mange er motløse på grunn av sin slående farge. Amalgam, være en god leder av varme og kulde, skaper en mulighet for lekkasje og følgelig en større sannsynlighet for sekundærkaries. Mørk farge gjør det vanskelig å observere utviklingslandene karies.

Komposittfyllinger, bedre kontakt med tannsubstans og bedre etterligne den naturlige fargen på tennene. Det er dessuten lett equalizer, som brukes mellom lagene av fylling. Takket være dette, har en tann en naturlig glans, fordi komposittfyllinger er matt, og slik at de ikke ser naturlig ut.

 

SØKNAD OM TANNFYLLINGENHvordan ser behandlingen ut?

Behandlingen er ganske enkel og innebærer bare trinnene: fremstilling av tannen for å fylle (rengjøring fra karies) og fylling av hulrommet.

Hva er onlay og Inlay fylling?

Dette er fyllinger forberedt pasientens individuelle bestillinger. De er festet med sement. Forut for utførelse av en slik fylling, tar visninger er nødvendig. Deretter blir inntrykkene trykt i en spesiell voks, og deretter en støpt fra et egnet materiale er gjort.

Behandling Tid:

30-45 min