Dentist Ukraine

Tanden Bleken

tanden Bleken in Oekraïne

Behandeling Beschrijving:

Welke effecten van de Tanden Bleken kan ik verwachten?

Blekend effect sterk afhankelijk van de intensiteit en het type en de bron van verkleuring. Praat met uw tandarts over uw verwachtingen en help hem / haar bij het kiezen van een geschikte whitening programma, afgestemd op uw wensen.

Kan iemand misschien in aanmerking voor professionele Tanden Bleken?

Bijna iedereen kunnen hun tanden professioneel gewit. Degenen die niet ondergaan bleken behandeling zijn patiënten met aanzienlijke schade van het glazuur (het moet worden beoordeeld door een tandarts), zwangere en zogende vrouwen, en patiënten jonger dan 16 jaar.

 

VERZOEK OM BEHANDELINGIs het Tanden Bleken in Oekraïne pijn?

Meestal is de behandeling is volledig pijnloos. Slechts in zeldzame gevallen delicate gevoeligheid tijdens of na de operatie kan voorkomen. De gevoeligheid kan duren tot 24 uur, maar gewoonlijk duurt 3-4 uur na de operatie.

Zal de Tanden Bleken witter mijn kronen en vullingen?

Nee, dat niet. Geen whitening methode verandert de kleur van uw kunstgebit en vullingen. Dus de beste zou zijn om uw vullingen of kronen te wijzigen nadat de tanden whitening procedure, en overeenkomen met hun kleur aan de tanden.

Hoe moet ik me voorbereiden voor de Tanden Bleken in Kiev?

Het wordt aanbevolen om tandsteen en plaque een week te verwijderen voordat het bleken van tanden. Om uw tanden te versterken, kan fluoride ook worden toegepast.

Waarom is professionele whitening beter dan de whitening tandpasta's en home methoden van bleken?

Er zijn vele manieren van het bleken van tanden. Sommige mensen handelen zeer dwaas, in een poging om hun tanden witter te maken in een zeer goedkoop, maar ook gevaarlijk om het glazuur weg (bv, bakpoeder, zout, houtskool of citroen.) In het kantoor van de tandarts, een whitening behandeling is volledig veilig en gecontroleerd door een professioneel. De whitening methoden op de markt niet garanderen hetzelfde effect heeft als de professionele whitening en is niet effectief in alle gevallen van verkleuring.

Behandeling Prijzen


Na de behandeling:

Om de effecten van de whitening langdurige maken, onderhouden van de "witte dieet" voor 48 uur, wat betekent dat je niet moet vlekken eten en drinken te eten. Het principe is eenvoudig: alles wat een wit overhemd kan vlek, dienen te worden opgeheven gedurende 48 uur na de whitening. Gedurende deze tijd moet u ook voorkomen dat het roken van sigaretten. Veel tandartsen adviseren het witte dieet voor een week na de behandeling. Om de whitening effect te behouden, kunt u gebruik maken van whitening tandpasta voor de dagelijkse mondverzorging.

 

VERZOEK OM BEHANDELING