Dentist Ukraine

Hygien Rengöring

Hygien Rengöring

Behandling Beskrivning:

Varför är ren Hygien nödvändigt?

Fyndigheter av tandsten och plack har en direkt inverkan på utseendet och hälsa våra tänder och tandkött. Plack och tandsten har patogena bakterier som orsakar gingivit och parodontit och karies. De övriga ingredienserna är oorganiska föreningar av kalcium och fosfor. Om vi ​​vill att våra tänder och tandkött att förbli frisk, måste vi genomgå systematiskt professionell hygien rengöring. Hygien rengöring   utförs med olika metoder.

Vad är skalning?

Skalning innebär att ta bort plack och tandsten från tänderna med ultraljud verktyg eller instrument hand. Massiva inlåning från tandsten avlägsnas med ultraljud och avlagringar under tandköttskanten elimineras med handhållna instrument.

 

SKICKA En BEGÄRANVad som polering?

Efter skalning är ytorna på tänderna som slätas ut med en speciell gummi och borstar och tandkräm eller polermedel som innehåller fluor hydroxiapatit (en komponent i tandemaljen). Polering skyddar mot avlagringar av plack, ger en känsla av renhet och friskhet i munnen.

Vad är Sandblästring?

Sandblästring är ett förfarande som tar bort tandvård tand missfärgning av externt ursprung (tobak, kaffe, te, vissa livsmedel). En stark ström av vatten, luft, och pulver avlägsnar fläckar och ger perfekt jämnhet av tänderna.

Hur tartar former?

Missfärgning av tänderna beror på varje dag av att dricka kaffe och cigaretter rökning. Den tandsten avsätts på tänderna på grund av kost, där det finns stora mängder kolhydrater och mejeriprodukter. De tjockare saliv och man måste komma ihåg att sammansättningen av saliven påverkar bildningen av tandsten. Dessutom felaktigt behandlade tänder, bettavvikelser och genetisk disposition påverka ackumuleringen av sediment på tänderna.

Skadar den Hygien Rengöring i Kiev?

Tandsten bort behandling är inte smärtsam, men patienter utsätts för ett visst obehag. Beroende på den använda metoden, finns det också möjlighet till en momentan irritation av tandköttet.

Behandlingstid:

Ett besök varar 30-60 minuter. Antalet utnämningar beroende enskilt fal

Efter behandling:

Du bör inte röka, dricka kaffe och te, 3 timmar efter Hygien Rengör. Tänderna därefter berövas det skyddande skiktet för att skydda mot missfärgning.

SKICKA En BEGÄRAN