Dentist Ukraine

Tandheelkundige implantaten

Implantaten in Oekraïne

Behandeling Beschrijving:

Wat is een implantaat?

Tandheelkundige titanium implantaten meestal ter vervanging van uw verloren tanden wortels als gevolg van verwondingen, bederf of parodontitis. Tandheelkundige implantaten geschroefd in het bot uitgegroeid tot een moderne en duurzame vorm van prothetische reconstructie. Tandheelkundige implantaten kan ook worden gebruikt om beter te stabiliseren kunstgebit. Een hoog percentage succesvolle behandelingen meer dan 95%, betekent dat implantaten van toenemende belang van de patiënt.

Heeft de plaatsing van het implantaat pijn?

De operatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, de patiënt voelt geen pijn.

Hoe lang zal ik worden overgelaten zonder mijn tanden?

Het zal u niet verlaten zonder tanden, omdat de tijdelijke kroon/ prothese zal worden geïnstalleerd voor het genezingsproces.

 

VERZOEK OM IMPLANTATENWat zijn de voordelen van implantaten?

Het grootste voordeel van implantaten   is hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Implantaten danken hun eigenschappen voornamelijk aan het feit dat ze kauwen krachten over te dragen aan de kaak, als op het geval van natuurlijke tanden.

Zijn er tegenstrijdigheden tegen tandheelkundige implantaten?

Contra-indicaties tegen tandheelkundige implantaten worden geassocieerd met de algemene gezondheidstoestand - met inbegrip van ernstige ziekten, kanker, verzwakt immuunsysteem en factoren die verband houden met de staat van de tanden - zoals een slechte mondhygiëne, cariës, onvoldoende hoeveelheid bot. Sommige van deze factoren volledig te diskwalificeren van een patiënt, maar anderen kunnen worden behandeld.

Zijn implantaten beter dan de natuurlijke tanden?

Natuurlijk - niet! Vergeet niet dat ondanks de vooruitgang op het gebied van implantologie, nog steeds implantaten kunt u comfort en functies te krijgen alleen op een vergelijkbaar niveau als de natuurlijke, gezonde tanden. Implantaten zijn zeker de beste en meest handige manier van het opvullen van leemten na tanden verlies.

Tot slot - zo lang als je kunt, vechten voor je eigen tanden. Als je begint te verliezen, of wanneer hun toestand wordt meer en meer achteruit, na te denken over de implantaten.

Behandeling Prijzen


Behandeling Tijd
:

Eerste bezoek: installatie van implantaten

Hechtingen verwijderen na 10 dagen

Osseointegratie proces: 3-6 maanden

Second Visit: definitieve kronen plaatsing

Wanneer een patiënt botreconstructie vereist, kunnen de implantaten worden geplaatst na 4-6 maanden na de reconstructie procedure.

Na de behandeling:

Vermijd warme dranken en eet niet tot de verdoving volledig is uitgewerkt, of langer indien uw arts u adviseert, alcohol, nicotine, koffie, zwarte thee en verse zuivelproducten te vermijden gedurende 3 dagen na de operatie, niet de beste rook sigaret voor zeven weken. Vermijd fysieke inspanning voor de eerste week na de operatie, niet het implantaat poetsen gedurende 10 dagen, niet uitspoelen de plaats voor 8 uur, omdat dit kan leiden tot bloeden, start het spoelen met vloeistof met chloorhexidine op de derde dag na de operatie drie keer per dag.

 

VERZOEK OM IMPLANTATEN