Dentist Ukraine

Tannklinikker i Ukraina

Dentist Ukraina samarbeider med de beste tannklinikker i landet, derfor våre pasienter kan være sikker på den høye kvaliteten på tannbehandling i utlandet tilbys av Dentist Ukraina. Våre tannleger ble valgt blant mange fagfolk og har en lang erfaring innen tannbehandling i Ukraina samt høye kvalifikasjoner og ferdigheter. De deltar i mange kurs og konferanser for å gi våre pasienter med både utprøvde metoder for tannbehandling, samt de nyeste innovasjoner.

Dentist Ukraina klinikker er utstyrt med høy kvalitet og moderne utstyr, slik at vi kan gi våre pasienter med smertefri, rask og omfattende behandling i utlandet. Vi gjør alt i vår makt for å hjelpe pasientene føler deg komfortabel og trygg, og å gi stress-fri tannbehandling i Ukraina. Både våre tannleger og andre ansatte er preget av en individuell tilnærming til pasienten, takk til hvor vi var i stand til å få tillit av dusinvis av fornøyde pasienter.

 

SEND FORESPØRSEL

 

<span id <span id  <span id

Anbefalt Overnatting:

Hyatt Regency Kiev-fem-stjerners hotell som ligger i sentrum av Kiev, med utsikt over gamlebyen i Kiev. Hotellet tilbyr 234 rom og suiter med alle bekvemmeligheter, samt SPA sone, restaurant og bar. Det er mange turistattraksjoner innen gangavstand fra hotellet.

<span id Hotell Kiev <span id <span id

London Hotel in Odessa- ligger i en guiet midtre delen og gir alle nødvendige fasiliteter for sine gjester. Komfortable rom og suiter er ikke de eneste tjenestene som tilbys av hotellet. Til din disposisjon er det også posttjenester, parkeringsplass, personlig sjåfør, vaskeri og renseri, sykkelutleie, restaurant og mange flere. Hvert rom er utstyrt med air condition og oppvarming, TV, Internett-tilgang, telefon, mini-bar.

<span id <span id odessa <strong>London Hotell i Odessa</strong>l

Ukraina Kart:


Pokaż Ukraine na większej mapie

Ukraina severdigheter:

Lviv

Byen ble opprettet i dalen av en gammel elv Peltew, og skylder navn til Halicki Prince - Lviv Daniłowicz. Lviv kan nytes når som helst på året, men det er de vakreste i her mellom mai og september. En ting er sikkert: Når du smake atmosfæren i dette stedet enda en gang, vil du sikkert ønske å komme tilbake.

City Walls-I middelalderen, Lviv hadde imponerende festningsverk. Til denne dag, er fragmenter av veggene bevart. Den såkalte Low Castle ble også inkludert i bymuren (det stilt ett hjørne av festningsverkene). I det attende århundre bygningen ble til slutt revet og materialet fra murene ble brukt som byggeklosser av de omkringliggende tenements.

Lviv High Castle-dette interessant sted består av ca 400 m høye fjellet med ruinene av borgen som ligger hele. I XIV århundre polske kongen Casimir den store initiert bygningen her et slott, hvis plan består av: to gårdsplasser, bolighus, to porter og tre tårn og et fengsel.

Gamlebyen-mens besøke Lviv er det ingen måte å omgå den lokale gamlebyen, middelalderbyen hovedtorg. Denne fire-sided torget er 142 m lang og 129 m bred. På alle sider det er omgitt av pittoreske hus, på fasader som du kan se arkitektoniske elementer som er karakteristiske for ulike perioder og stiler. I sentrum av den gamle bydelen er det tradisjonelt Rådhuset, som ble bygget på begynnelsen av det femtende og sekstende århundre

Den hovedkatedral Basilica of the Assumption av Jomfru Maria-bygningen ble oppført i gotisk stil. Inne i katedralen kan man skille: helligdommen, åtte kapeller, to altere i midtgangen. Det er en av de eldste kirker Lviv og har lengden på 67 meter og bredden på 23 meter.

Lviv <span id <span id <span id

Kiev

I det 5. århundre, i skjæringspunktet mellom store handelsrutene i Øst-Europa, ble et forlik grunnlagt, som i dag er en travel storby og hovedstad i en av de største europeiske landene - Ukraina. Kiev ligger på bredden av elven Dnepr, i skyggen av en rekke monumentale ortodokse kirker. I dag Kiev er en moderne by og et blomstrende industrielle sentrum samt vitenskapelig og kulturelle liv i Ukraina, hvor du kan fortsatt føle ånden av gamle tider.

Guds visdom Council - XI århundre Kiev Sofia, en del av UNESCOs liste over verdens kulturarv, et symbol på "ny Konstantinopel" - en av Ukrainas hovedstad navn. Denne bygningen anses å være en av de vakreste i Øst-Europa.

Turister som liker aktive former for fritid, vil være absolutt interessert i den pittoreske Dnepr fyllingsdammer parker (blant annet:. St Vladimir Hill, Chreszczatyj park, byparken, Mariinsky park), eller de kan gå på en gal cruise på vannet i Dnieper elv.

Kiev dental reise Kiev dental turisme <span id

Odessa

Odessa er en pittoresk by i Svartehavet kysten, som vil fortrylle deg med sin unike atmosfære, vakre bygninger, interessant utvalg av feriesteder og spas og vell av veldrevne strender. Navnet på byen kommer fra det gamle greske kolonien - Odessos. Det er sagt at Odessa er den vakreste i sjøkanten og at det er mer egnet for lange turer, enn sightseeing. Byen er relativt ung (teller bare 200 år), og kan ikke skryte av en imponerende rekke severdigheter, men det er steder som rett og slett ikke kan utelates.

Potemkin-trappene-Den mest kjente objekt av Odessa er en imponerende 192-trinns trapp som forbinder en strandpromenade med havnen. Trappen ble bygget i 1837-1832, i 1905, var vitne trinnene blodig kamp mellom tsaristiske tropper og russiske slagskipet mannskap. Denne episoden ble udødeliggjort i filmen "The Battleship Potemkin".

Odessa National Academic Theater of Opera og Ballett-Den imponerende bygningen ble bygget mellom 1884-1887 av arkitekter fra Wien, og representerer neo-renessansen og neo-barokk stil. Sin fasade er dekorert med pilastre og joniske søyler og to-etasjes portal. I side nisjer er det byster av den store dramatikere: Pushkin, Gogol, Gribojedow og Glinka. Den rikt dekorerte interiør i rokokkostil består av fem etasjer.

Den Vorontsov palass-en vakker bygning bygget i årene 1826-1834. Til det indre av bygningen fører en søyle portico, og fasaden er dekorert med arkitektoniske detaljer som gesimser, friser og relieffer. Det imponerende palasset Interiøret er rikt dekorert med malerier, stukkatur og krystall speil.

Potemkin Stairs Odessa odessa odessa reise turisme ukraina

 

SEND FORESPØRSEL