Dentist Ukraine

Tandheelkundige kliniek in Oekraïne

Dentist Ukraine samen met de beste tandheelkundige klinieken in het land, dus onze patiënten kunnen zeker zijn van de hoge kwaliteit van de tandheelkundige behandeling in het buitenland worden aangeboden door Tandarts Oekraïne. Onze tandartsen   werden gekozen uit vele professionals en hebben een lange ervaring op het gebied van de tandheelkunde in Oekraïne en hoge kwalificaties en vaardigheden. Ze nemen deel aan een groot aantal cursussen en conferenties om onze patiënten te voorzien van zowel beproefde methoden van tandheelkundige behandeling, evenals de nieuwste innovaties.

Tandarts Oekraïne klinieken zijn uitgerust met een hoge kwaliteit moderne apparatuur, zodat wij onze patiënten te voorzien van pijnloze, snelle en uitgebreide behandeling in het buitenland. We doen er alles aan om patiënten te helpen zich comfortabel en veilig, en stress-vrij tandheelkundige behandeling in Oekraïne bieden. Zowel onze tandartsen en andere medewerkers kenmerken zich door een individuele benadering van de patiënt, waardoor wij in staat waren om het vertrouwen van tientallen tevreden patiënten te krijgen.

 

STUUR EEN AANVRAAG

 

Tandarts in Oekraine tandheelkundige kliniek tandheelkundige behandeling kliniek

Aanbevolen Accommodatie:

Hyatt Regency Kiev-vijf-sterren hotel gelegen in het centrum van Kiev, met het uitzicht over de oude binnenstad van Kiev. Het hotel beschikt over 234 kamers en suites met alle luxe en spa, restaurant en bar. Er zijn vele toeristische attracties op loopafstand van het hotel.

tandheelkundige reizen Accommodatie in Oekraïne accommodatie Kiev Hotel in Kiev

London Hotel in Odessa- gelegen in een guiet middengedeelte en biedt alle nodige faciliteiten voor de gasten. Comfortabele kamers en suites zijn niet de enige diensten die worden aangeboden door het hotel. Tot uw beschikking zijn er ook postdiensten, parkeerplaats, eigen chauffeur, wasserette en stomerij, fietsverhuur, restaurant en nog veel meer. Elke kamer is uitgerust met airconditioning en verwarming, televisie, internettoegang, telefoon, mini-bar.

Londo Hotel Odessa Tandarts in Odessa accommodatie Odessa Hotel in Odessa

Ukraine Map:


Pokaż Ukraine na większej mapie

Oekraïne bezienswaardigheden in de buurt:

Lviv

De stad werd opgericht in het dal van een oude rivier Peltew, en dankt zijn naam aan de Halicki Prince - Lviv Danilowicz. Lviv kan worden genoten op elk moment van het jaar, maar het is de mooiste in het hier tussen mei en september. Een ding is zeker: als je de sfeer van deze plaats smaken nog een keer, zal je zeker terug willen komen.

Stadsmuren-In de middeleeuwen, Lviv had indrukwekkende vestingwerken. Tot op de dag, zijn fragmenten van de muren bewaard gebleven. De zogenaamde Low kasteel werd ook opgenomen in de stadsmuren (het gesteld een hoek van de vestingwerken). In de achttiende eeuw werd het gebouw uiteindelijk gesloopt en het materiaal van de muren werd gebruikt als bouwstenen van de omliggende woningen.

De Lviv High Castle-deze interessante plaats bestaat uit ongeveer 400 m hoge heuvel met de ruïnes van het kasteel verspreid. In XIV eeuw Poolse koning Casimir de Grote gestart gebouw hier een kasteel, waarvan het plan bestaat uit: twee binnenplaatsen, woningbouw, twee poorten en drie torens en een gevangenis.

De oude stad-tijdens een bezoek aan Lviv is er geen manier om de lokale oude stad, de middeleeuwse stad het belangrijkste plein omzeilen. Deze vierzijdige plein is 142 m lang en 129 m breed. Aan alle kanten is omgeven door pittoreske huizen, op de gevels van wat je kan zien architecturale elementen kenmerkend zijn voor verschillende periodes en stijlen. In het centrum van de oude stad is er van oudsher het stadhuis, dat werd gebouwd aan het begin van de vijftiende en zestiende eeuw

De Archcathedral basiliek van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria-werd het gebouw opgetrokken in de gotische stijl. Binnen in de kathedraal kan men onderscheiden: het heiligdom, acht kapellen, twee altaren in de gangpaden. Het is een van de oudste in Lviv en heeft de lengte van 67 meter en de breedte van 23 meter.

tandheelkundige reizen lviv <span id 

Kiev

In de 5e eeuw, op het kruispunt van belangrijke handelsroutes van Oost-Europa, werd een nederzetting gesticht, die vandaag de dag is een bruisende metropool en de hoofdstad van een van de grootste Europese landen - Oekraïne. Kiev is gelegen aan de oevers van de rivier de Dnjepr, in de schaduw van een groot aantal monumentale orthodoxe kerken. Vandaag Kiev is een moderne stad en een bloeiende industriële centrum en de wetenschappelijke en culturele leven van de Oekraïne, waar u kunt nog steeds de geest van de oude tijden.

Gods wijsheid Raad - XI eeuw Kiev Sofia, onderdeel van de werelderfgoedlijst van UNESCO, een symbool van de "nieuwe Constantinopel" - een van het kapitaal van de Oekraïne namen. Dit gebouw wordt beschouwd als een van de mooiste in Oost-Europa.

Toeristen die graag actieve vormen van vrijetijdsbesteding, zal zeker geïnteresseerd zijn in het pittoreske Dnjepr dijk parken (onder andere:. St Vladimir Hill, Chreszczatyj park, stadspark, Mariinsky park) of ze kunnen op een gekke cruise te gaan op de wateren van de Dnjepr rivier.

Kiev Kiev monumenten<span id Reis naar Kiev Tandarts in Kiev

Odessa

Odessa is een schilderachtig stadje in de Zwarte Zee kust, die u zal betoveren met zijn unieke sfeer, prachtige gebouwen, interessante aanbod van resorts en spa's en de rijkdom van goed beheerde stranden. De naam van de stad is afgeleid van de oude Griekse kolonie - Odessos. Er wordt gezegd dat Odessa is de mooiste van de zee en dat het meer geschikt is voor lange wandelingen, dan sightseeing. De stad is relatief jong (telt slechts 200 jaar) en kan niet bogen op een schat aan indrukwekkende bezienswaardigheden, maar er zijn plaatsen die gewoon niet kan worden weggelaten.

Potemkin Stairs-De meest bekende doel van Odessa is een indrukwekkende 192-stap trap, die een boulevard verbindt met de haven. De trap werd gebouwd in 1837-1832, in 1905, de stappen die getuige bloedige strijd tussen tsaristische troepen en Russische slagschip bemanning. Deze aflevering werd vereeuwigd in de film "The Battleship Potemkin".

De Odessa Nationale Academische Theater van Opera en Ballet-Het indrukwekkende gebouw werd gebouwd tussen 1884-1887 door architecten uit Wenen, en vertegenwoordigt de neo-renaissance en neo-barokke stijl. De gevel is versierd met pilasters en Ionische zuilen en twee verdiepingen portal. In de zijkant nissen zijn er borstbeelden van de grote toneelschrijvers: Poesjkin, Gogol, Gribojedow en Glinka. De rijk versierde interieur in de Rococo stijl bestaat uit vijf verdiepingen.

De Vorontsov's Palace-een prachtig gebouw, gebouwd in de jaren 1826-1834. Om het interieur van het gebouw leidt een zuilvormige portiek, en de gevel is versierd met architectonische details, zoals kroonlijsten, friezen en bas-reliëfs. Het indrukwekkende paleis interieur is rijkelijk versierd met schilderijen, stucwerk en kristallen spiegels.

Odessa Odessa monumenten Reis naar Odessa Tandarts in Odessa

 

STUUR EEN AANVRAAG