Dentist Ukraine

Rodbehandling i Ukraine

Rodbehandling

Behandling Beskrivelse

Hvad er rodbehandling?

Rodbehandling er en grundlæggende procedure udført Endodontics (diagnosticering og behandling af sygdomme i tand papirmasse).

Hvornår er rodbehandling nødvendig?

Endodontisk behandling anbefales til meget dybe hulrum med papirmasse nekrose efter fraktur eller dislokation af en tand. Det er også udføres før montering af en krone eller en bro.

 

ANMODNING TIL TANDBEHANDLINGHvorfor skal jeg beslutte om rodbehandling?

Rodbehandling i Kiev er billigere og mindre indgribende end udvinding af en beskadiget tand og erstatte den med en bro eller en tandimplantat. Korrekt hærdet tand tilbage i munden i lang tid og giver ingen bivirkninger.

Hvordan behandlingen ud?

Lægen åbner kammeret af tanden og fjerner de døde eller levende pulp (det levende ene fjernes under lokalbedøvelse). Efter omhyggelig rengøring og afsløringen af ​​kanalerne, begynder lægen at arbejde med et mikroskop. En tand har 1-3 kanaler, men nogle gange sker det, at deres antal når op på seks. Udviklet kanalen er rigeligt vaskes (desinficeres). Under arbejdet på kanalerne, er pulpen helt fjernet sammen med de bakterielle toksiner, således at det udvidede og drænet kanal tilstrækkeligt forberedt til at udfylde.

Behandling Tid:

Behandlingstiden afhænger af antallet af kanaler i den behandlede tand. tager det normalt ét besøg. Ved montering af kroner eller stillinger, er mindst 2 besøg påkrævet.