Dentist Ukraine

Rotbehandling

Rotbehandling

Behandling Beskrivning:

Vad är rotbehandling?

Rotbehandling är ett grundläggande förfarande som utförs inom Endodonti (diagnos och behandling av sjukdomar i tand massa).

När är rotbehandling behövs?

Endodontisk behandling rekommenderas för djupa kaviteter med massa nekros efter fraktur eller dislokation av en tand. Det är också utföras före installationen av en krona eller en bro.

 

BEGÄRAN FÖR TANDBEHANDLING


Varför ska jag besluta om rotbehandling?

Rotbehandling i Kiev är billigare och mindre invasiv än utvinning av en skadad tand och ersätta den med en bro eller en tandimplantat. Korrekt härdade tand kvar i munnen under en lång tid och ger inga biverkningar.

Hur ser behandlingen ut?

Läkaren öppnar kammaren av tanden och avlägsnar döda eller levande massa (den levande avlägsnas under lokalbedövning). Efter noggrann rengöring och avtäckningen av kanalerna börjar läkaren att arbeta med ett mikroskop. En tand har 1-3 kanaler, men ibland händer det att deras antal når sex. Utvecklat kanalen rikligt tvättas (desinficeras). Under arbetstid på kanalerna, massan helt bort tillsammans med de bakteriella toxiner, så att den breddade och avrunna kanalen är tillräckligt väl förberedd för att fylla.

Behandlingstid:

Behandling beror på antalet kanaler i den behandlade tanden. vanligtvis tar ett besök. Vid installation av Kronor eller befattningar är minst 2 besök krävs.