Dentist Ukraine

FAQ

1. Gör dina tandläkare talar engelska?

Naturligtvis de gör. I alla våra kliniker finns engelsktalande tandläkare så oroa dig inte om kommunikationen.

2. Hur ska jag betala för behandlingen?

Du skall betala för genomfört behandlingen efter varje tandläkartid på kliniken. Vi accepterar både kontanter och kreditkort.

3. Finns det några ytterligare kostnader?

Inte alls. Vi debiterar endast för genomfört behandlingen och det finns inga extra avgifter.

4. Är det värt att resa utomlands för tandvård?

Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kan spara ännu inklusive flyg och boende kostnad. Jämför priser tandvård i Ukraina och kolla hur mycket pengar du kan spara.

5. Hur länge ska jag stanna i Ukraina?

Det beror på den erforderliga behandlingen. Vid enkla förfaranden, såsom fyllningar, är endast ett besök nödvändig. Men mer komplicerade behandlingar, såsom implantat, kräver fler besök och det är inte rekommenderat att resa direkt efter ingreppet så bör du boka ett par dagar vistelse i Ukraina. Kontrollera tiden av de särskilda behandlingar i behandlingen avsnittet.

6. Vilka material gör tandläkare i Ukraina använder?

Material som används i våra tandvårdskliniker i Ukraina är samma material som är kända över hela världen och används i Storbritannien eller Västeuropa.

7. Hur ska jag organisera min resa till Ukraina?

Kontakta vår konsult och låt oss veta vad som är den lämpligaste tiden för din tandläkartid. När du har utnämningen planerat, boka flyg och boende. Om du har några problem med det, bara be vår konsult för att få hjälp.

8. Finns det någon garanti för behandling?

Vår tandvårdskliniker i Ukraina ger hög kvalitet tandvård i Ukraina och ta fullt ansvar för den behandling som utförs av deras tandläkare.

 

SKICKA En BEGÄRAN