Dentist Ukraine

Tandvårdskliniker i Ukraina

Dentist Ukraina samarbetar med de bästa tandvårdskliniker i landet, därför våra patienter kan vara säker på den höga kvaliteten på tandvård utomlands erbjuds av Dentist Ukraina. Våra tandläkare valdes bland många yrkesverksamma och har en lång erfarenhet inom området tandvård i Ukraina samt höga kvalifikationer och kunskaper. De deltar i många kurser och konferenser för att ge våra patienter med både beprövade metoder för tandvård, liksom de senaste innovationerna.

Dentist Ukraina kliniker är utrustade med hög kvalitet modern utrustning, så att vi kan ge våra patienter smärtfritt, snabbt och omfattande behandlingutomlands. Vi gör allt i vår makt för att hjälpa patienter känner sig bekväma och trygga, och att ge stress tandvård i Ukraina. Både våra tandläkare och övrig personal kännetecknas av ett individuellt förhållningssätt till patienten, tack vare vilka vi kunde vinna förtroende dussintals nöjda patienter.

 

SKICKA En BEGÄRAN

 

tandläkare Tandvårdsklinik tandläkare tandvård Klinik i Ukraina

Rekommenderad Boende:

Hyatt Regency Kiev - fem-stjärnigt hotell beläget i centrum av Kiev, med utsikt över Gamla stan i Kiev. Hotellet erbjuder 234 rum och sviter med alla bekvämligheter samt spaavdelning, restaurang och bar. Det finns många turistattraktioner inom gångavstånd från hotellet.

Hotell i Kiev boende i Kiev hotell Ukraina Hyatt Regency

London Hotel in Odessa - ligger i en guiet centrala del och ger alla nödvändiga faciliteter för sina gäster. Bekväma rum och sviter är inte de enda tjänster som erbjuds av hotellet. Till ditt förfogande finns också posttjänster, parkering, personlig förare, tvätt och kemtvätt, cykeluthyrning, restaurang och många fler. Varje rum är utrustat med luftkonditionering och värme, TV, internet, telefon, minibar.

Hotell i Odessa boende i Odessa tandvård utomlands London Hotel Odessa

Ukraina Karta:


Pokaż Ukraine na większej mapie

 

Ukraina sevärdheter:

Lviv

Staden skapades i dalen av en gammal flod Peltew och har fått sitt namn till Halicki Prince - Lvov Daniłowicz. Lviv kan avnjutas när som helst på året, men det är vackrast här mellan maj och september. En sak är säker: när du smaka på atmosfären i detta rum ens en gång, kommer du säkert att vilja komma tillbaka.

City Walls-Under medeltiden hade Lvov imponerande befästningar. Till denna dag, är fragment av väggarna kvar. Den så kallade låg slottet ingick också i stadsmuren (det ställde ett hörn av befästningar). sjuttonhundratalet byggnaden slutligen rivas och materialet från dess väggar användes som byggstenar i de omgivande Kasernerna.

Den Lviv Höga slottet-denna intressanta plats består av ca 400 meter hög kulle med ruinerna av slottet som ligger hela. I XIV-talet polske kungen Kasimir den store inlett byggnaden här ett slott, vars plan består av: två gårdar, bostadshus, två grindar och tre torn och ett fängelse.

Gamla stan-vid besök Lviv finns det inget sätt att kringgå den lokala Gamla Stan, den medeltida stadens stora torg. Detta fyrsidig torg är 142 m lång och 129 m bred. På alla sidor är omgivet av pittoreska hus, på fasader som du kan se arkitektoniska element typiska för olika perioder och stilar. I centrum av gamla stan finns traditionellt Stadshuset, som byggdes i början av den femtonde och sextonde århundradet

Den Archcathedral basilikan antagandet av Jungfru Maria-byggnaden uppfördes i gotisk stil. Inne i domkyrkan kan man urskilja: helgedomen, åtta kapell, två altare i gångarna. Det är en av de äldsta kyrkorna i Lviv och har längden 67 meter och bredd på 23 meter.

Lviv monument Lviv <br>gamla staden Lviv tandvård utomlands

Kiev

I den 5: e århundradet, vid korsningen av stora handelsvägar i Östeuropa har en uppgörelse grundades, som idag är en livlig metropol och huvudstad i en av de största europeiska länderna - Ukraina. Kiev ligger stranden av Dnepr, i skuggan av ett stort antal monumentala ortodoxa kyrkor. Idag Kiev är en modern stad och ett blomstrande industristad samt vetenskaplig och kulturliv i Ukraina, där man fortfarande kan känna andan av gamla tider.

Guds vishet rådet - XI-talet Kiev Sofia, en del av UNESCO: s världsarvslista, en symbol för "ny Konstantinopel" - en av de Ukrainas kapital namn. Denna byggnad anses vara en av de vackraste i Östeuropa.

Turister som gillar aktiva former av fritidsaktiviteter, blir säkert intresserade av pittoreska parker Dnepr vallen (bland annat:. St Vladimir Hill, Chreszczatyj park, stadsparken, Mariinskij park) eller så kan de åka på en galen kryssning på vattnet i Dnepr floden.

tandvård Kiev Kiev monument in Kiev resa till Kiev

Odessa

Odessa är en pittoresk stad i Svarta havets kust, som kommer att förtrolla dig med sin unika atmosfär, vackra byggnader, intressant utbud av resorts och spa samt den rikedom av välskötta stränder. Namnet på staden härrör från den antika grekiska kolonin - Odessos. Det är sagt att Odessa är den vackraste av havet och att det är mer lämpligt för långa promenader, än sightseeing. Staden är relativt ung (räknar bara 200 år) och kan inte skryta med en mängd imponerande sevärdheter, men det finns ställen som helt enkelt inte kan uteslutas.

Potemkintrapporna-Den mest berömda föremål i Odessa är en imponerande 192-steg trappa som förbinder en seaside boulevard med hamnen. Trappan byggdes 1837-1832, 1905, bevittnade de steg blodiga kamp mellan tsaristiska trupperna och ryska slagskepp besättning. Denna episod förevigades i filmen "The Pansarkryssaren Potemkin".

Odessa National Academic teater Opera och balett-Den imponerande byggnaden byggdes mellan 1884-1887 av arkitekter från Wien, och representerar nyrenässans och nybarock stil. Dess fasad är dekorerad med pilastrar och joniska kolumner och två våningar portal. I sidan nischer finns byster av de stora dramatikerna: Pushkin, Gogol, Gribojedow och Glinka. Den rikt dekorerade interiören i rokokostil består av fem våningar.

Den Vorontsov palats-en vacker byggnad byggdes under åren 1826-1834. Till det inre av byggnaden leder en pelar-portik, och dess fasad är dekorerad med arkitektoniska detaljer som kornischer, friser och reliefer. De imponerande palats interiörer är rikt dekorerade med målningar, stuckatur och speglar kristall.

resa till Odessa Odessa monument Odessa Ukraina

 

SKICKA En BEGÄRAN