Dentist Ukraine

Tandblekning Ukraine

tandblekning

Behandling Beskrivning:

Vilka effekter av Tandblekning kan jag förvänta mig?

Whitening effekt beror till stor del på intensiteten och typen och källan till missfärgning. Prata med din tandläkare om dina förväntningar och hjälpa honom / henne att välja ett lämpligt whitening program skräddarsys efter dina behov.

Kan någon vara en kandidat för professionella tandblekning?

Nästan alla kan sina tänder professionellt whitened. De som inte bör genomgå blekning behandling är patienter med stora skador på emaljen (det bör bedömas av en tandläkare), gravida och ammande kvinnor, och patienter under 16 år.

SKICKA En BEGÄRAN


Skadar de Tandblekning i Ukraina?

Vanligtvis behandlingen är helt smärtfri. Endast i sällsynta fall delikat känslighet under eller efter operationen kan visas. Känsligheten kan vara upp till 24 timmar, men vanligtvis tar det 3-4 timmar efter operationen.

Kommer Tandblekning bleka mina kronor och fyllningar?

Nej, det gör det inte. Ingen blekning metod kommer att ändra färgen på dina löständer och fyllningar. Så det bästa vore att ändra dina fyllningar eller kronorefter tandblekning förfarande och matcha deras färg på tänderna.

Hur ska jag förbereda mig för vitare?

Det rekommenderas att ta bort tandsten och plack en vecka innan tandblekning. För att stärka tänderna, kan fluor också tillämpas.

Varför professionell blekning bättre än blekning tandkräm och metoder Home of vitare?

Det finns många sätt att tandblekning. Vissa människor verkar mycket dumt, att försöka bleka sina tänder i en mycket billig, men också farligt för emalj sätt (t.ex., bakpulver, salt, kol eller citron.) I tandläkarpraktik, är en blekning behandling helt säker och styrs av en professionell. De blekning metoder som finns på marknaden garanterar inte samma effekter som den professionella blekning och det är inte effektivt i alla fall av missfärgning.

Efter behandling:

För att göra effekterna av blekning långvarig, upprätthålla den "vita kost" i 48 timmar, vilket innebär att du inte bör äta färgning mat och dryck. Principen är enkel: allt som kan färga en vit skjorta, bör elimineras för 48 timmar efter blekning. Under denna tid bör du också undvika röka cigaretter. Många tandläkare rekommenderar den vita kosten för en vecka efter behandlingen. För att upprätthålla blekning effekt kan du använda whitening tandkräm för daglig munvård.

SKICKA En BEGÄRAN