Dentist Ukraine

Tandbro udlandet

Tandbro

Behandling Beskrivelse:

Hvad er en tandbro?

En porcelænsbro er en form for permanent dental genopbygning. Den er fremstillet af metal og belagt med porcelæn. Metal er kun grundlaget, hvorpå broen er baseret på. Porcelænet fuldt dækker metal og perfekt efterligner patientens egne tænder. Tandbro kan erstatte fra en til flere tænder i buen. Tandbroer permanent cementeret i munden, og er meget mere praktisk løsning end aftagelige tandproteser, og meget billigere end implantater. De gengiver det æstetiske og funktionalitet under tygning.

Hvorfor skulle jeg huller af de manglende tænder?

Den første grund er dit udseende. Den anden grund er den mulige overbelastning af de resterende tænder. Hullet efter en tand kan også negativ indflydelse på dit bid. Har for eksempel tendens tænderne støder op til hullet at bøjes til centrum af hullet og kan ændre den måde, hvorpå den øvre og nedre tænder rører hinanden. Dette kan medføre tilbageholdelse af fødevarer i tand hul, hvilket resulterer i huller i tænderne og tandkødssygdomme.

 

 


Hvordan kan jeg fylde huller efter tænder tab?

Det afhænger af mængden og placeringen af ​​manglende tænder i munden. Tilstanden af ​​de resterende tænder er også en vigtig faktor. Der er tre måder at lukke de huller: tandproteser, broer og implantater. En bro anvendes typisk, når tænder tab er små, ​​eller når de manglende tænder er kun på den ene side af munden.

Kan en tandbro altid blive brugt til at lukke tænder tab?

Ja, hvis de hosliggende tænder er stærk nok, og afstanden mellem søjle tænderne ikke er for stor. Din tandlæge vil hjælpe dig med at beslutte, hvad der er den bedste måde at udfylde det hul i dit tilfælde.

Hvad er tandbroer fremstillet af?

Broer er som regel lavet af porcelæn på fundamentet af et ædelt metal eller base. Der er også alt-keramiske broer med meget gode æstetik.

BehandlingTid:

Første besøg: forberedelse af tænderne, midlertidig bro installation

Andet besøg: (efter c 5 dage.) Permanent bro installation

Efter Behandling:

Tandbroer skal rengøres dagligt for at forebygge dårlig ånde og gummi sygdom. Din tandlæge vil vise dig, hvordan du bruger en speciel tandtråd til at rense tandmellemrum hvor almindelig tandbørste ikke kan nå.

ANMODNING OM TANDBRO