Dentist Ukraine

Tandfasader

tandfasader

Behandling Beskrivning:

Vad är en Veneer?

Faner är fästa vid tänderna på samma sätt som konstgjorda naglar. De är gjorda i ett tandtekniskt laboratorium på grundval av en exakt bild av tänderna och sedan fäst vid tandytan.

Hur kommer mina tänder ser ut med tandfasader på?

Faner i Ukraina kännetecknas av utmärkta estetik eftersom deras resultat egenskaperna hos de naturliga tänder beaktas, såsom form, färg, transparens, sprickor och missfärgningar. Tack vare den individuella karakterisering av faner, är det möjligt att matcha dem exakt de omgivande naturliga tänder.

 

 BEGÄR FÖR TANDFASADER

 

Varför är tandfasader bättre än kompositfyllningar?

En av de mest intressanta teknikerna i kosmetisk tandvård i dag involverar att sätta en tunn porslinsfasader till tandemaljen. De främsta fördelarna är estetik, hållbarhet och minimal störning med den naturliga tanden vävnaden. Sedan harts, till skillnad från porslin, inte blir missfärgade, är faner kännetecknas av utmärkta estetik under en mycket lång tid. Dessutom är porslin tolereras väl av den gingivala vävnaden och sålunda sannolikheten för tandköttet sjukdom minimeras.

När ska jag bestämma tandfasader?

Ordentligt förberedda faner kan användas för att förbättra utseendet på dina "trångt" tänder, kan de stänger luckor mellan tänderna, täcker missfärgningar och ljusare och förbättra din totala leende. Använda faner kan korrigera både form och position av tänder, samt deras färg.

Vilka är fördelarna med tandfasader?

Tandfasader är ett utmärkt alternativ till traditionella porslin och kronor av metall. Med faner kan du permanent och mycket snabbt ändra ditt leende utan att offra mycket av din naturliga tand. De är helt acceptabelt med den naturliga vävnaden, och deras struktur perfekt imiterar tänderna. De absorberar, reflekterar och överför ljus på samma sätt som naturliga tänder och kännetecknas av naturlig fluorescens. Polerade och väl färdiga kanter faner bidra till att upprätthålla god munhygien, och låter dig njuta av en hälsosam periodontium.

Är Faner hållbara?

Tandfasader   är mycket tunna, varierar deras tjocklek från 0,2 till 0,5 mm. De kan lätt gå sönder om de inte är kopplade till ytan. Efter fastsättning till tanden, blir de mycket stabil, och deras samband med tanden är mycket tålig. Porslin aldrig blir missfärgade, så att vi kan njuta av Faner under flera år. Därför porslinsfasader allmänt erkänt bland både patienter och tandläkare.

Behandlingstid:

Eventuella ytterligare arbete som kan krävas, t.ex. rotbehandling, måste göras innan Faner är installerade.

Första Besök: Förberedelse av tanden, med intryck och matcha färgen på Faner

Andra Besök: Installation av de permanenta Faner

 

BEGÄR FÖR TANDFASADER