Dentist Ukraine

Tandfyllningar

tandfyllningar i Kiev

Behandling Beskrivning:

Vad är en tand fyllning?

Tandfyllning i Kiev är ingenting annat än en fyllning av en hålighet som orsakas av karies. Innan du sätter fyllningen, naturligtvis, alla sjuka vävnader måste tas bort för att stoppa utvecklingen av karies.

Vad är skillnaden mellan komposit och fyllningar amalgam?

Amalgam har en hög mekanisk hållfasthet och är mycket tålig. Många människor är besvikna på grund av dess slående färg. Amalgam, som är en god ledare av värme och kyla, skapar en möjlighet för läckage och, följaktligen, en större sannolikhet av sekundära karies. Mörk färg gör det svårt att observera utvecklingsländerna karies.

Kompositfyllningar, bättre kontakt med tanden vävnad och bättre härma den naturliga färgen på tänderna. Det är också lätt utjämnare, som används mellan skikten av fyllning. Tack vare detta har en tand en naturlig glans, eftersom kompositfyllningar är matt, och så att de inte ser naturliga ut.

Hur ser behandlingen i Ukraina ut?

Behandlingen är ganska enkel och innebär endast till steg: framställning av tanden för påfyllning (rengöring från karies) och fylla håligheten.

Vad är Onlay och Inlay fyllning?

Det är fyllningar beredda patientens individuella beställningar. De fixeras med cement. Före utförandet av en sådan fyllning, med intryck är nödvändig. Därefter är intrycken präglade i ett speciellt vax, och sedan en gjuten av ett lämpligt material görs.

Behandlingstid:

30-45 min

 

BEGÄR FÖR TANDFYLLNINGAR