Dentist Ukraine

Tandproteser

Tandproteser

Behandling Beskrivelse:

Hvad er den slags Tandproteser?

Der findes to typer af proteser: aftagelige og permanente tandproteser. De aftagelige rum kan fjernes fra munden, og de permanente proteser er fastgjort til implantater eller patientens egne tænder, og kan ikke fjernes.

Skeleton Tandproteser udføres i tilfælde af dental mangler, der er for omfattende til at blive afsluttet med en bro. Hovedparten af ​​tandprotesen er udstyret med en metalramme klemmer, der holder protesen. Metaldelen er så tynd og nedsat, at det ikke generer brugeren.

En anden type af aftagelige tandproteser er overmundsproteser og delvis eller fuldstændig stabil protese. Den største ulempe ved sidstnævnte er deres svagere adhæsion til substratet, og dermed dårligere bedrift i munden. Desværre er det kun dyre implantater er et alternativ her.

 

ANMODNING OM TANDPROTESERVil jeg vænne sig til min nye Tandproteser?

En ny protese kan forårsage en mærkelig fornemmelse eller ubehag i de første få uger eller endda måneder. Der kan også være lidt irritation eller ømhed. I tilfælde af slimhindeirritation, skal du kontakte din tandlæge.

Vil Denture i Kiev ændre min måde at tale?

Det bør dog ikke, kan du have problemer med udtalen nogle ord i starten. Du skal lære at udtale dem korrekt ved at øve og læse højt.

Skal jeg bruge en creme til fastgørelse?

Den creme til fastgørelse burde ikke være nødvendigt, forårsage en veludført Denture passer munden. Protese kan blive en smule løs med tiden og end man kan man fiksativet at gøre den mere stabil, men det er ikke en varig løsning. En løs Tandproteser bør fjernes og fikseres od udskiftes.

For hvor længe holder en Denture sidste før det skal udskiftes?

Det afhænger af mange faktorer. Akryl proteser (stabil) bør erstattes før udløbet af 5 år. Sommetider denne periode er kortere eller længere (i tilfælde af skeletdele proteser). Dette afhænger primært af hvor ændrede er betingelserne i munden af ​​patienten og tilstanden af ​​protesen. Hvis flere tænder mangler siden tidspunktet for Denture installation, anbefales det at udskifte protesen til en ny. Det samme gælder for reparation af den gamle protese. En protese kan også udskiftes på grund af hygiejniske grunde, fordi materiale, hvoraf den er fremstillet, ikke er perfekte og kan absorbere bakterier, som igen kan forårsage alvorlige mucosa sygdomme.

Efter Behandling:

Først og fremmest bør du gøre det til en vane at rense tandprotesen efter hvert måltid. Ideelt set, hvis protesen vaskes med en pensel og tandpasta. Til fjernelse af tandprotesen plade enzymatiske rengøringsmidler kan også anvendes. I løbet af dagen, når der ikke er mulighed for at anvende disse foranstaltninger er det i hvert fald nøjagtigt at skylle tandprotesen under rindende vand. Aftagelige proteser bør fjernes for natten. Tandproteser bør vaskes grundigt og skylles, før du sætter det på.