Dentist Ukraine

Tandudtrækning

tandudtrækning Ukraine

Behandling Beskrivelse:

Hvad er tandudtrækning:

Essensen af ​​fjernelse af en tand er at adskille den fra det omgivende og tages ud af de dentale alveolus. Medicinske færdigheder og samarbejde med patienten mulighed for den korrekte gennemførelse af kirurgi og forebygge komplikationer. Bemærk dog, at tandudtrækning er den sidste udvej, og vi gør alt for at forhindre at dette sker, ved hjælp af de nyeste innovationer i medicin.

Hvad er en kirurgisk tandudtrækning?

Denne type ekstraktion er primært forbeholdt de sidder fast tandrødder og unerupted tænder. Bibeholdes tand er en tand, der på trods af den færdige udvikling stadig ikke er skåret (kan være helt usynlig i munden eller delvist synlig). Dette problem relaterer sig ofte til visdomstænder. Kirurgisk tand fjernelse er en mere kompliceret procedure og kræver mere tid end standard ekstraktion.

 

ANMODNING TIL TANDBEHANDLING

 

Behøver jeg at udtrække mine visdomstænder?

Hvis dine visdomstænder er sunde og korrekt placeret i tandrækken og ikke skabe vanskeligheder i rengøring eller forårsage smerte, bør du ikke fjerne dem - medmindre der er nogle andre årsager, såsom tandregulering. Visdomstænder skal udvindes i følgende tilfælde:
- Utilstrækkelig bid
- Tilbagevendende inflammation
- Mangel på plads i tandrækken
- Nogle sygdomme såsom purulent betændelse af papirmasse og papirmasse koldbrand
- Bone lomme uden kronen af ​​tanden
- Pres på den tilstødende tand
- Cyste omkring kronen af ​​påvirket tand (synlig på røntgenbilleder)
- Neuralgi grund trykspænding af tanden på nerven

Hvordan tandudtrækning ud?

Operationen udføres under bedøvelse. Tandlæger vil løsne tanden ved dens afbøjning fra side til side eller ved at dreje tanden. Derefter kan tanden let fjernes.

Er der nogen bivirkninger involverede effekter?

Mulige komplikationer efter tandudtrækning kan være: svag blodpropper og forsinket blødning (efter et par timer eller dage). Mulige årsager:
- Reduceret blodpropper i forbindelse med visse medikamenter
- Sygdom karakteriseret ved nedsat blodpropper (hæmofili)
- Forhøjet blodtryk (hypertension)

Behandling Tid:

Standard Udsugning: 30-60 minutter

Kirurgisk Ekstraktion kan kræve mere tid.

Efter Behandling:

Du må ikke spise eller drikke i 2 timer efter ekstraktion. samme tid, kun flydende, ikke meget varm mad spise, ikke skylle munden eller røg. I tilfælde af smerte, anvende smertestillende midler på markedet.

 

ANMODNING TIL TANDBEHANDLING