Dentist Ukraine

Tandutdragning utomlands

tandutdragning

Behandling Beskrivning:

Vad är tandutdragning:

Kärnan i avlägsna en tand är att separera den från den omgivande och ta ut de dentala alveol. Medicinsk kompetens och samarbete med patienten tillåter korrekt genomförande av operationen och förhindra komplikationer. Observera dock att tandutdragning sista utväg, och vi gör allt för att förhindra att detta händer, med de senaste innovationerna inom medicinen.

Vad är en kirurgisk tandutdragning?

Denna typ av extraktion är reserverad främst för fastnat tand rötter och unerupted tänder. Balanserade tand är en tand som trots den färdiga utvecklingen fortfarande inte skärs (kan vara helt osynlig i munnen eller delvis synlig). Detta problem gäller ofta visdomständer. Kirurgisk tand avlägsnande är en mer komplicerad procedur och kräver mer tid än den vanliga extraktion.

 

BEGÄRAN FÖR TANDBEHANDLINGHar jag extrahera mina visdomständer?

Om dina visdomständer är friska och korrekt placerad i tandbågen och inte orsakar svårigheter rengöring eller orsaka smärta, bör du inte ta bort dem - om det inte finns några andra orsaker, till exempel tandreglering. Visdomständer bör utvinnas i följande fall:
- Otillräckliga bettet
- Återkommande inflammationer
- Bristen på utrymme i tandbågen
- Vissa sjukdomar såsom purulent inflammation i massa och massa kallbrand
- Ben ficka utanför kronan av tanden
- Tryck på den intilliggande tand
- Cysta runt krona påverkat tand (syns på röntgen)
- Neuralgi grund tryckspänning av tanden på nerven

Hur ser tandutdragning ut?

Operationen utförs under anestesi. De tandläkare kommer lossa tanden från dess avböjning från sida till sida eller genom att vrida på tanden. Därefter kan tanden lätt avlägsnas.

Finns det några biverkningar inblandade effekter?

Möjliga komplikationer efter tandutdragning kan vara: svag blodproppar och fördröjd blödning (efter några timmar eller dagar). Möjliga orsaker:
- Minskad blodpropp i samband med vissa mediciner
- Sjukdom som kännetecknas av försämrad blodkoagulation (hemofili)
- Högt blodtryck (hypertoni)

Behandlingstid:

Standard Extraktion: 30-60 minuter

Kirurgisk extraktion kan behöva mer tid.

Efter behandling:

Ät och drick inte 2 timmar efter extraktionen. På samma gång, äter bara flytande, inte mycket varm mat, Skölj inte munnen eller rök. Vid smärta, använd smärtstillande tillgängliga på marknaden.

 

BEGÄRAN FÖR TANDBEHANDLING