Dentist Ukraine

Tannimplantater i Ukraina

Tannimplantater

Behandling Beskrivelse:

Hva er et tannimplantat?

Dental titan implantater erstatte tapte tenner røtter vanligvis på grunn av skader, forråtnelse eller periodontitt. Tannimplantater skrudd inn i beinet blitt en moderne og holdbar form for protese gjenoppbygging. Tannimplantater utlandet kan også brukes til å bedre stabilisere proteser. En høy andel av vellykkede behandlinger, mer enn 95%, som betyr at implantatene er av økende interesse for pasienter.

Har implantatplassering vondt?

Operasjonen er utført under lokalbedøvelse, føler pasienten ingen smerte.

Hvor lenge vil jeg stå uten tennene mine?

Du vil ikke bli forlatt uten tenner, siden den midlertidige kronen/ protese vil bli installert for helbredelsesprosessen.

 

SØKNAD OM TANNIMPLANTATHva er fordelene med implantater?

Den største fordelen med implantater er deres holdbarhet og brukervennlighet. Implantater skylder sine egenskaper hovedsakelig til det faktum at de overfører Tyggekreftene kjevebenet, som på tilfellet av naturlige tenner.

Er det noen motsetninger mot tannimplantater?

Kontraindikasjoner mot tannimplantater er forbundet med den generelle helsetilstanden - inkludert alvorlige sykdommer, kreft, svekket immunforsvar og faktorer knyttet til tilstanden av tenner - for eksempel dårlig munnhygiene, karies, utilstrekkelig mengde bein. Noen av disse faktorene helt diskvalifisere en pasient, men andre kan bli behandlet.

Er Implantater bedre enn den naturlige tenner?

Selvfølgelig - ikke! Husk at til tross for fremgang innen implantologi, implantater fortsatt tillate deg å få trøst og funksjoner bare på nivå med de naturlige, sunne tenner. Implantater er definitivt den beste og mest praktiske måten å fylle hullene etter tennene tap.

I konklusjonen - så lenge du kan, kjempe for dine egne tenner. Når du begynner å miste dem eller når deres tilstand er forverret mer og mer, reflekterer på implantater.

Behandling Tid:

Første besøk: installasjon av implantater

Stingene fjernes etter 10 dager

Osseointegrasjon prosessen: 3-6 måneder

Andre besøk: permanent kroner plassering

Når en pasient trenger benrekonstruksjon, kan implantater være installert etter 4-6 måneder etter gjenoppbygging prosedyren.

Etter behandling:

Unngå varme drikker og ikke spise før bedøvelsen helt slites av eller lenger hvis legen råder, unngå alkohol, nikotin, kaffe, svart te og ferske meieriprodukter i 3 dager etter operasjonen, ikke røyke sigarett best for syv uker. Unngå fysisk anstrengelse for den første uken etter operasjonen, ikke børste implantatet i 10 dager, ikke skyll stedet for 8 timer, da dette kan forårsake blødninger, begynne å skylle med væske som inneholder klorheksidin på den tredje dagen etter operasjonen tre ganger dag.

 

SØKNAD OM TANNIMPLANTAT