Dentist Ukraine

Tanntrekking utlandet

Tanntrekking utlandet

Behandling Beskrivelse:

Hva er tanntrekking:

Essensen av å fjerne en tann, er å skille det fra den omgivende og tar ut av dental tannhulen. Medisinsk kompetanse og samarbeid med pasienten åpner for korrekt utførelse av operasjonen og hindre komplikasjoner. Vær imidlertid oppmerksom på, er at tanntrekking siste utvei, og vi gjør vårt ytterste for å hindre at dette skjer, ved hjelp av de siste nyvinningene innen medisin.

Hva er en kirurgisk tanntrekking?

Denne typen utvinning er reservert primært for fast tann røtter og unerupted tenner. Beholdt tann er en tann som på tross av det utfylte utvikling fortsatt ikke kutte (kan være helt usynlig i munnen eller delvis synlig). Dette problemet har ofte å gjøre visdomstennene. Kirurgisk tann fjerning er en mer komplisert prosedyre og krever mer tid enn standard ekstraksjon.

 

SEND FORESPØRSELMå jeg trekke min visdom tennene?

Hvis din visdom tennene er friske og riktig plassert i dental bue og ikke forårsake problemer i renhold eller forårsake smerte, bør du ikke fjerne dem - med mindre det er noen andre grunner, for eksempel kjeveortopedi. Visdomstennene bør trekkes i følgende tilfeller:
- Utilstrekkelighet av bitt
- Tilbakevendende betennelser
- Mangel på plass i dental bue
- Noen sykdommer som purulent betennelse av papirmasse og cellulose koldbrann
- Bone lomme utenfor krone på tannen
- Trykket på nabotannen
- Cyste rundt kronen av påvirket tann (synlig på røntgen)
- Neuralgia grunnet trykkspenning av tannen på nerve

Hvordan ser den tanntrekking ut?

Operasjonen er utført under narkose. Tannleger vil løsne tann ved sin avbøyning fra side til side eller ved å dreie tann. Etter det, kan tannen lett fjernes.

Er det noen bivirkninger involvert?

Mulige komplikasjoner etter tanntrekking kan være: svak blodpropp og forsinket blødning (etter noen timer eller dager). Mulige årsaker:
- Redusert blodlevring i forbindelse med visse medisiner
- Sykdommen kjennetegnes ved svekket blodpropp (hemofili)
- Høyt blodtrykk (hypertensjon)

Behandling Tid:

Standard Utvinning: 30-60 minutter

Kirurgisk Extraction kan kreve mer tid.

Etter behandling:

Ikke spis eller drikk for to timer etter utvinning. På samme tid, spiser bare flytende, ikke veldig varm mat, ikke skylle munnen eller røyk. I tilfelle av smerte, bruke smertestillende tilgjengelig på markedet.

 

SEND FORESPØRSEL