Dentist Ukraine

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Behandeling Beschrijving:

Wat is wortelkanaalbehandeling?

Wortelkanaalbehandeling is een eenvoudige procedure uitgevoerd in het gebied van Endodontics (diagnose en behandeling van ziekten van tand pulp).

Wanneer is een wortelkanaalbehandeling nodig?

Endodontische behandeling
wordt aanbevolen voor zeer diepe holten met pulp necrose na breuk of ontwrichting van een tand. Het is ook uitgevoerd voor de installatie van een kroon of een brug.

 

STUUR EEN AANVRAAG


Waarom zou ik beslissen over wortelkanaalbehandeling?

Wortelkanaalbehandeling in Kiev   is goedkoper en minder invasief dan extractie van een beschadigde tand en te vervangen door een brug of een tandheelkundig implantaat. Goed genezen tand blijft in de mond voor een lange tijd en geeft geen bijwerkingen.

Hoe werkt de behandeling eruit?

De arts opent de kamer van de tand en verwijdert de dode of het levende pulp (de levende wordt verwijderd onder plaatselijke verdoving). Na zorgvuldige reiniging en de onthulling van de grachten, de dokter begint te werken met een microscoop. Een tand heeft een tot drie kanalen, maar soms gebeurt het dat hun nummer zes bereikt. Ontwikkeld kanaal is overvloedig gewassen (gedesinfecteerd). Tijdens het werken op de kanalen, wordt de pulp volledig verwijderd samen met de bacteriële toxinen, zodat de verbrede en uitgelekte kanaal voldoende is voorbereid te vullen.

Behandeling Prijzen


Behandeling Tijd:

Behandelingstijd hangt af van het aantal kanalen in de behandelde tand. Meestal duurt het een bezoek. In geval van installatie van kronen of palen zijn minimaal 2 bezoeken vereist.